Rugbystul englez Manu Tuilagi, reţinut de poliţia neo-zeelandeză pentru că a sărit de pe un feribot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manu Tuilagi * Foto: Reuters
Manu Tuilagi * Foto: Reuters

Component al echipei de rugby a Angliei, Manu Tuilagi a fost reţinut de poliţie pentru aproximativ o oră după ce a sărit de pe un feribot şi a înotat până la ponton, în Auckland, informează Daily Mail. Potrivit sursei citate, rugbistul în vârstă de 20 de ani a primit un avertisment pentru comportamentul său şi a fost apoi eliberat.

Incidentul a avut loc în timp ce Tuilagi şi colegii săi reveneau la Auckland după o excursie pe insula Waiheke. Jucătorul de origine samoană a sărit de pe feribot în momentul în care acesta se apropia de ponton. Acesta a fost cel mai bun jucător al Angliei în meciul de sâmbătă, pierdut de englezi (12-19) în faţa Franţei, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Noreen Hegarty, purtător de cuvânt al poliţiei din Auckland, a confirmat că un component al echipei Angliei a fost reţinut după ce a sărit de pe feribot, însă nu a menţionat numele acestuia. Nici poliţia şi nici Federaţia Engleză de Rugby nu au precizat dacă Tuilagi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul incidentului.

Manu Tuilagi a mai fost protagonistul unui incident la actuala ediţiei a Cupei Mondiale, el fiind amendat cu 10.000 de dolari neo-zeelandezi (4.800 de lire sterline) de conducerea competiţiei pentru că a încălcat regulile comerciale ale turneului, purtând o proteză cu brand. Tuilagi a fost amendat de Federaţia Engleză de Rugby cu 3.000 de lire sterline, această sumă urmând să revină unei fundaţii a Cupei Mondiale pentru oraşul Christchurch.
Manu Tuilagi şi-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut. "Îmi pare foarte rău. A fost o prostie din partea mea şi le cer scuze tuturor pentru inconvenientul creat", a afirmat el. "Manu a fost iresponsabil. A primit o sancţiune şi eu l-am avertizat în privinţa comportamentului său pe viitor", a declarat tehnicianul Martin Johnson.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite