Rugby: România a zdrobit Rusia în CEN, 33-3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Socol la "Total Rugby"
Sorin Socol la "Total Rugby"

Naţionala de rugby a României a câştigat cu 33-3 partida cu reprezentativa Rusiei, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor, disputat sâmbătă după amiază pe Stadionul Arcul de Triumf. Gazonul s-a prezentat excelent, după ce a fost degajat de zăpadă chiar în dimineaţa meciului.

„S-a jucat cu dăruire. Ruşii nu cred că au intrat mai mult de zece minute în terenul nostru. Am vrut să facem un meci bun după ce am pierdut ruşinos în Portugalia. Sper ca acum să nu ne mai culcam iaraşi pe o ureche. Trebuie să continuăm să muncim, să înţelegem că cele 7-8 meciuri pe care le mai avem până la Cupa Mondială ne pot ajuta să devenim mai performanţi", a declarat după meci căpitanul Sorin Socol.

33-3 Min 67 Contraatac superb reuşit de Fercu, care şi-a prelungit excelent mingea cu piciorul, iar apoi s-a dovedit altruist şi i-a lăsat mingea lui Daniel Carpo care a aşezat mingea chiar sub buturile adverse, lăsându-i lui Vlaicu o simplă formalitate.

26-3 Min 59 Cursă excelentă a lui Lucian Sârbu, care a spart linia defensivă adversă cu o minge de urmărire, balonul a sărit iniţial în mâna unui jucător rus, dar adversarii noştrii l-au cedat inexplicabil chiar în terenul lor de ţintă şi Sârbu a culcat balonul, mirat şi el parcă de oportunitatea care s-a ivit. Vlaicu a transformat din nou.

19-3 Min. 56 La adăpostul avantajului, tricolorii au trimis în tuşă o lovitură de pepdeapsă, în apropierea terenului de ţintă advers, apoi cu ajutorul unui mol rulant excelent executat au culcat balonul dincolo de buturile ruşilor prin Zebega. Vlaicu a transformat apoi pentru cele două puncte suplimentare.

12-3 Min 51 O lovitură de pedeapsă transformată de Vlaicu de la doar câţiva metri de terenul de ţintă. Tricolorii au reuşit o excelentă acţiune ofensivă, au culcat balonul în terenul de ţintă, însă arbitrul fluierase o infracţiune împotriva ruşilor şi nu a validat avantajul şi eseul. Rugbyştii români au preferat varianta sigură, a celor trei puncte.

Scor la pauză: 9-3

9-3 Min. 25 - Florin Vlaicu transformă din nou o lovitură de pedeapsă.

6-3 Min. 20 - Cuşnarev transformă o lovitură de pedeapsă pentru Rusia după ce unul dintre tricolori a jucat balonul de jos la o grămadă spontană.

6-0 Min. 16 - Vlaicu transformă a doua lovitură de pedeapsă, după ce, cu doar câteva minute înainte ratase de pe centru, de la aproape 50 de metri, mingea trecând de puţin pe sub transversală.

3-0 Min. 7 - lovitură de pedeapsă pentru România, transformată de Vlaicu. A fost precedată de o superbă acţiune tricoloră pe interior, cu mingea purtată de la centrul terenului până în apropierea buturilor adverse. Apărarea a fost excelentă în primele minute, ruşii nu au trecut centrul terenului până la primele puncte ale noastre.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite