Ronny Levy le-a mulţumit jucătorilor săi pentru felul în care au luptat

Antrenorul Unirii Urziceni, Ronny Levy, a declarat că este foarte mulţumit de cum au jucat elevii săi în condiţiile în care sunt neplătiţi de club.

Ştiri pe aceeaşi temă

Levy a afirmat că în tur n-au putut juca la fel pentru că au rămas cu un om în minus după eliminarea lui Pădureţu. "Vreau să le mulţumesc băieţilor mei pentru modul în care au luptat în aceste condiţii grele ale clubului. Au dat totul pentru a putea spune apoi "vedeţi, putem câştiga şi fără bani!". N-am putut să arătăm şi în tur jocul din a doua repriză, dar am jucat cu un om în minus", a spus Levy pe site-ul prosport.ro.

Tehnicianul israelian a declarat că echipa sa merită să fie respectată. "Oricum, cred că vom rămâne respectaţi după acest joc. Puteam profita mai mult astă seară pentru că Zenit a jucat puţin crispată. Le-a fost teamă de un egal cu goluri care să-i elimine. Ne-au dat jocul pe final doar pentru a proteja acest 1-0. Păcat că le-a ieşit", a mai spus Levy.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările