Ronaldo, parodiat de Yarmolenko! Ucraineanul a stârnit hohote de râs la conferinţa de presă de la Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yarmolenko

Gestul lui Cristiano Ronaldo de a îndepărta sticlele de Coca Cola înaintea unei conferinţe de presă de la Euro 2020 nu doar că s-a viralizat instantaneu, dar a generat şi foarte multe replici.

Vedeta Portugaliei a generat o adevărată isterie după ce, premeditat sau nu, a scos din cadru sticlele cu băutura răcoritoare aşezate în faţa participanţilor la conferinţa de presă organizată înaintea partidei de la Budapesta, dintre Portugalia şi Ungaria. La scurt timp după acest gest, francezul Paul Pogba a făcut acelaşi lucru cu o sticlă de bere Heineken fără alcool, care se afla în faţa sa şi pe care a ascuns-o sub masă, comportament pus pe seama religiei islamice a fotbalistului. 

Aceste reacţii au constrâns UEFA să ia atitudine, forul european comunicând oficial tuturor echipelor angrenate în competiţie să îşi anunţe jucătorii să nu mai mute băuturile de la sponsori. 

Andriy Yarmolenko a avut însă o reacţie amuzantă la toată această poveste. După victoria de la Bucureşti, 2-1 cu Macedonia de Nord, partidă în care a deschis scorul şi a fost desemnat omul meciului, vedeta Ucrainei l-a ironizat pe Ronaldo şi a tras mai aproape de el sticlele de suc şi de bere.  

"Aş vrea să fac ceva. Recent, l-am văzut pe Ronaldo că a îndepărtat sticlele de Coca Cola. Eu o sa pun aici sticlele de Coca Cola şi de Heineken. Vă rog să mă contactaţi", a spus, printre hohote de râs, jucătorul lui Juventus. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite