VIDEO Hattrick-ul cu care Ronaldo a depăşit "Pantera Neagră". CR 7 a devenit cel mai bun marcator din istoria Portugaliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo are 43 de goluri în 106 meciuri la naţionala Portugaliei. FOTO: AFP/http://nos.nl
Ronaldo are 43 de goluri în 106 meciuri la naţionala Portugaliei. FOTO: AFP/http://nos.nl

Portugalia a avut o deplasare complicată în Irlanda de Nord, în preliminariile CM 2014. Omul decisiv pentru lusitani a fost Cristiano Ronaldo, cel care a întors soarta partidei, de la scorul de 2-1 pentru gazde, cu trei reuşite.

Extrema Realului s-a răzbunat pe fanii nord-irlandezi, care l-au şicanat permanent, scandarea preferată fiind "eşti doar un Bale mai ieftin" (aluzie la faptul că galezul a costat 100 de milioane, cu şase mai mult decât Ronaldo). 

Ambele echipe rămăseseră deja în inferioritate în momentul în care Ronaldo şi-a început recitatul, cu trei goluri pe parcurs de 15 minute. Pe primele două le-a reuşit după lovituri de cap (68, 77), iar "bomboana de pe tort" a furnizat-o după o lovitură liberă (83)

Portugalia s-a impus la final cu 4-2 la Belfast şi a urcat pe prima poziţie în grupa F, cu 17 puncte, două mai mult decât Rusia.

Cu 43 de goluri în tricoul "navigatorilor" (în 106 meciuri), Ronaldo a urcat pe prima poziţie în topul marcatorilor all-time al Portugaliei, depăşindu-l pe legendarul Eusebio (41 de reuşite în 64 de partide). 

Citeşte şi 

Bale, al cincilea record pentru Real Madrid. "Galacticii" doboară şi înalţă ştachetele la transferuri

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite