VIDEO Hattrick-ul cu care Ronaldo a depăşit "Pantera Neagră". CR 7 a devenit cel mai bun marcator din istoria Portugaliei

VIDEO Hattrick-ul cu care Ronaldo a depăşit

Ronaldo are 43 de goluri în 106 meciuri la naţionala Portugaliei. FOTO: AFP/http://nos.nl

Portugalia a avut o deplasare complicată în Irlanda de Nord, în preliminariile CM 2014. Omul decisiv pentru lusitani a fost Cristiano Ronaldo, cel care a întors soarta partidei, de la scorul de 2-1 pentru gazde, cu trei reuşite.

Extrema Realului s-a răzbunat pe fanii nord-irlandezi, care l-au şicanat permanent, scandarea preferată fiind "eşti doar un Bale mai ieftin" (aluzie la faptul că galezul a costat 100 de milioane, cu şase mai mult decât Ronaldo). 
 
Ambele echipe rămăseseră deja în inferioritate în momentul în care Ronaldo şi-a început recitatul, cu trei goluri pe parcurs de 15 minute. Pe primele două le-a reuşit după lovituri de cap (68, 77), iar "bomboana de pe tort" a furnizat-o după o lovitură liberă (83)
 

Portugalia s-a impus la final cu 4-2 la Belfast şi a urcat pe prima poziţie în grupa F, cu 17 puncte, două mai mult decât Rusia.
 
Cu 43 de goluri în tricoul "navigatorilor" (în 106 meciuri), Ronaldo a urcat pe prima poziţie în topul marcatorilor all-time al Portugaliei, depăşindu-l pe legendarul Eusebio (41 de reuşite în 64 de partide). 
 
Citeşte şi 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: