Ronaldo Koeman a recunoscut că Florin Gardoş este pe lista lui Southampton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardoş evoluează la Steaua din 2010. FOTO: Mediafax
Florin Gardoş evoluează la Steaua din 2010. FOTO: Mediafax

Fundaşul Stelei, Florin Gardoş (25 de ani) este în vizorul mai multor echipe europene. Ronald Koeman, antrenorul lui Southampton, grupare care sezonul trecut a încheiat pe locul 8 în Anglia, a recunoscut interesul pentru internaţionalul român.

„Suntem interesaţi de Gardoş, dar până în prezent nu mi s-a spus dacă transferul este semnat sau făcut. Dar suntem interesaţi, este adevărat. Suntem interesaţi şi de Rojo, de la Sporting Lisabona, dar transferul său este o întrebare pentru preşedinte şi pentru directorul executiv. Aceşti doi jucători sunt pe lista noastră“, a declarat Koeman, în presa britanică. 

Gardoş a venit la Steaua din 2010, de la Concordia Chiajna şi a strâns 81 de partide în tricoul roş-albaştrilor. 

În ultima lună fundaşul n-a evoluat pentru Steaua, din cauza unei accidentări musculare, suferite în mai, şi care a recidivat în cantonamentul din vară. Gardoş s-a refăcut şi este apt de joc în acest moment. 

Southampton a trecut prin numeroase schimbări în ultimele luni. Pe banca tehnică, argentinianul Pochettino a fost înlocuit de olandezul Ronald Koeman, iar şase jucători au fost vânduţi pentru sume importante, în jur de 120 de milioane de euro! 

Un alt jucător al „sfinţilor“, Morgan Schneiderlin, este şi el pe picior de plecare, fiind dorit la Tottenham, unde a ajuns antrenor Pochettino. Presa engleză vorbea în urmă cu câteva zile de un posibil schimb Schneiderlin – Chiricheş. E clar că cei de la Southampton caută asiduu cel puţin un fundaş central. 

Vezi şi 

Un fotbalist de la Steaua poate ajunge în Serie A: Florin Gardoş e dorit de AS Roma

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite