Ronaldo îşi spulberă criticii: „Sunt cel mai bun fotbalist din istorie!“. Ce a spus portughezul despre rivalul său, Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (32 de ani) tocmai a câştigat al 5-lea Balon de Aur din carieră, egalându-l pe starul Barcelonei. Încântat de realizarea sa, lusitanul a făcut o declaraţie extrem de curajoasă.

Cristiano Ronaldo a reuşit „dubla“: la câteva săptămâni după ce a cucerit premiul acordat de FIFA celui mai bun jucător al anului, portughezul a terminat pe locul 1 şi în ancheta revistei „France Football“ pentru Balonul de Aur.

Aceste realizări au venit într-un moment în care, cel puţin în campionatul spaniol, Ronaldo traversează un moment slab: are doar două goluri în zece apariţii. Chiar şi aşa, într-un interviu acordat „France Football“ după ce a câştigat Balonul de Aur, CR7 a făcut o afirmaţie surprinzătoare.

Ce a spus?

*Sunt cel mai bun fotbalist din istorie!

*De când aveam 14, 15, 16 ani, ştiam că sunt diferit de ceilalţi puşti. Făceam altfel de lucruri. 

*M-am convins că sunt bun, când am ajuns să joc la Manchester United, alături de fotbalişti precum Giggs, Keane sau Ferdinand. Eram talentat.

*Mentalitatea englezească e diferită, iar oamenii de care am pomenit m-au ajutat foarte mult să devin ceea ce sunt astăzi. Trebuie să-mi mulţumesc foştii colegi de la Manchester United.

*Sper să mai joc la nivel înalt câţiva ani. Sper să mai am acest duel cu Messi, fiindcă lucrurile se întâmplă dintr-un motiv. 

*Mă simt bine în acest sezon şi vom vedea ce vom câştiga la finalul lui.

*Sunt fericit la Madrid, vreau să rămân aici, vreau să-mi închei cariera la Madrid, dacă se poate.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite