Ronaldo i-a salvat debutul lui Mourinho la Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul portughez a înscris golul prin care „The Special One“ şi-a început mandatul cu o victorie pe banca „galacticilor“, scor 3-2, într-un amical cu mexicanii de la Club America. Mândru, Ronaldo şi-a afişat tricoul cu numărul 7 „moştenit“ de la Raul. Odată retransformat în CR7, ca pe vremurile în care era la Man. United, fotbalistul de 25 de ani a punctat decisiv.

„Există lucruri care nu se schimbă, cum ar fi acela că Ronaldo este mereu decisiv, iar Mourinho mereu câştigă". Aşa au descris spaniolii de la „Marca" primul meci al Realului în mandatul tehnicianului portughez. Desigur, nu toate au mers ca unse în acest prim test al lui „Mou" pe banca „galacticilor".

Cele două goluri ale mexicanilor de la Club America îşi găsesc justificarea în absenţa campionilor mondiali Iker Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa şi Raul Albiol. Primul şi-a întrerupt vacanţa pentru a reveni mai devreme sub comanda lui Mourinho, dar nu este pus la punct cu pregătirea fizică, în timp ce restul internaţionalilor iberici au făcut joncţiunea cu lotul madrilen de-abia ieri.

În schimb, printre titulari s-au numărat Cristiano Ronaldo şi Gonzalo Higuain, adică marea vedetă şi golgheterul, iar asta s-a văzut! „Pipita" a marcat din pasa noului „şeptar" de pe „Bernabeu", care a şi închis tabela în minutul 82 într-un mod care îi este caracteristic: din lovitură liberă.

Realul lui „Mou" arată promiţător

Marile plusuri au venit însă din partea lui Benzema şi a lui Pedro Leon. Francezul a arătat o poftă extraordinară de joc, pasând decisiv la primul gol al Realului, marcat de Canales, în timp ce fostul jucător al lui Getafe a fost remarcatul jurnaliştilor. „S-a dăruit în totalitate. A căutat breşe pentru şut, a scos lovituri de colţ. Mourinho are ce capitaliza de la acest jucător", a notat „Marca".

Per ansamblu, primele impresii despre Realul lui Mourinho sunt bune: „galacticii" au pus mingea jos, au combinat şi şi-au creat ocazii. „Se joacă altfel, iar cel mai important este că antrenorul şi-a pus jucătorii la treabă”, a observat presa iberică.

"Cristiano Ronaldo este un profesionist. E o comoară pentru orice antrenor."
Jose Mourinho
antrenor Real Madrid

3-2

Real Madrid: Dudek (Adan 46) - Juanfran (Nacho 46, Alex 85), Pepe, Garay, Marcelo (Drenthe 46) - Gago (Diarra 46), Lass (Tebar 68) - Pedro Leon (Di Maria 46), Ronaldo (Morata 85), Canales (Granero 46) - Benzema (Higuain 46)

Antrenor:  Jose Mourinho.

Club America:Goluri: Canales 35, Higuain 64, C. Ronaldo 82 / Esqueda 54, Sanchez 61

Stadion „Candlestick Park" (San Francisco): 47.338



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite