Ronaldo, gest urât: Ce a făcut când un adversar i-a cerut tricoul de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portughezul de 35 de ani e foarte atent la gesturile sale, atunci când camerele sunt pe el, însă, din păcate, când nu e în prim-plan are şi nişte derapaje comportamentale.

Cristiano Ronaldo e un fotbalist uriaş şi talentul său, valorificat printr-o muncă titanică, nu poate fi contestat de nimeni. Dincolo de eterna discuţie despre cine e mai mare, Ronaldo sau Messi, rămân realizările formidabile ale portughezului care „vorbesc“ despre nivelul fanstastic pe care l-a atins.

Din păcate, uneori, Ronaldo n-are, totuşi, un comportament pe măsura valorii sale, ca sportiv. De pildă, după un meci din Mondialul din 2018, în care Portugalia a remizat cu Iranul (1-1) şi în care CR7 a ratat un penalty, jucătorii iranieni au vorbit despre faptul că, pe teren, pe durata celor 90 de minute, au fost înjuraţi, în permanenţă, de starul portughez. Care, la final, a şi refuzat să facă schimb de tricou cu Saman Ghoddos, unul dintre adversarii săi.

Acum, un episod similar a fost povestit de Marcel Heister (28 de ani), fundaşul celor de la Ferencvaros. Marţi seară, neamţul l-a avut adversar pe Ronaldo, în Juventus - Ferencvaros, scor 2-1. Maghiarii au deschis scorul la Torino, dar Ronaldo a egalat, iar Morata a adus victoria italienilor, în prelungiri, cu un gol în minutul 90+2.

După acest meci, Heister a povestit despre un moment care l-a dezamăgit, după partida în care Juventus a câştigat mult mai clar, 4-1, acum trei săptămâni. A fost meciul în care Ronaldo, frustrat că n-a marcat deşi a fost integralist, şi-a vărsat nervii pe fundaşul neamţ.

„Părea că e supărat şi cam nervos. Mi-a făcut semn să dispar atunci când l-am rugat să facem schimb de tricouri. Poate pentru că n-a putut să dea gol împotriva noastră“, a spus Heister.

GRUPA G

Dinamo Kiev – FC Barcelona 0-4
(Dest ’52, Braithwaite ’57 şi ’70, Griezmann ’90)

Juventus – Ferencvaros 2-1
(Ronaldo ’35, Morata’ 90+2 / Uzuni ’19)

Clasament: 1. Barcelona 12p, 2. Juventus 9p, 3. Dinamo Kiev 1p, 4. Ferencvaros 1p,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite