Ronaldo îl distruge pe preşedintele Realului: De ce a fost nevoit să plece de la Madrid la Juventus în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid a ajuns o echipă care nu mai bate pe nimeni, cu o ofensivă ridicolă după cum arată statistica.

Cristiano Ronaldo străluceşte la Juventus, însă Real Madrid suferă în Spania fără Cristiano Ronaldo. Explicaţia? „Galacticii“ au pierdut un fotbalist genial şi nu l-au înlocuit cu nimeni.

De ce însă portughezul de 33 de ani a plecat de la formaţia care a câştigat ultimele trei ediţii ale Ligii Campionilor şi unde era un „zeu“? Din start s-a speculat că relaţiile reci cu preşedintele Florentino Perez au cauzat această mutare, iar acum, potrivit „France Football“, Ronaldo a confirmat această variantă.

Ce a spus Cristiano Ronaldo?

*Pentru el (n.r. – Florentino Perez) am fost doar un business. Simţeam că în interiorul clubului nu mai eram privit la fel ca la început. În primii patru, cinci ani era altfel, aveam senzaţia că sunt Cristiano Ronaldo. Ulterior însă, preşedintele mă privea diferit, nu mai eram fotbalistul acela indispensabil.

*Dacă era vorba să plec pentru bani, mergeam în China, unde primeam de cinci ori mai mult. Eu n-am plecat de la Real la Juve pentru bani. Aici (n.r - la Torino) câştig la fel ca la Madrid. Diferenţa e că Juve m-a dorit cu adevărat şi mi-au demonstrat asta.

*La Real Madrid am petrecut clipe de neuitat, am amintiri unice, coechipieri pe care îi am în suflet, dar după 9 ani am considerat că e momentul să schimb aerul.

Real, o echipă „impotentă“ fără Ronaldo

Sezon Goluri marcate în primele 10 etape

2018-2019 14

2017-2018 21

2016-2017 28

2015-2016 24

2014-2015 38

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite