Ronaldinho face sex de la 13 ani şi a dezvăluit că, pe când juca la Barcelona, se culca cu femei chiar înaintea meciurilor echipei catalane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În revista Playboy din ţara sa natală, fotbalistul brazilian a făcut câteva confesiuni erotice, care au stârnit destule valuri.

„Dinţosul” Ronaldinho ţine în aceste zile prima pagină a ziarelor din Brazilia. În primul rând, jucătorul lui Atletico Mineiro încearcă să scape de porecla care l-a făcut celebru. În acest sens, Ronaldinho a suferit o intervenţie chirurgicală de cosmetizare a gingiilor şi dinţilor. Cu un nou look, unul mult mai estetic, sud-americanul a şocat şi prin câteva declaraţii picante date revistei Playboy din Brazilia.

 „Prima experienţă sexuală am avut-o la 13 ani, cu o vecină. A fost foarte frumos pentru amândoi, dar nu-i voi dezvălui numele”, a spus Ronaldinho. De asemenea, fostul star al Barcelonei a recunoscut că a făcut deseori sex înainte de meciuri, inclusiv în perioada în care impresiona pe „Camp Nou”. „Pentru mine nu era nici o problemă. Intram pe teren mai fericit”, a explicat Ronaldinho, care a precizat că şi-a înşelat de nenumărate ori prietenele pe care le-a avut. 

Despre prezent, brazilianul de 33 de ani a dezvăluit că e din nou îndrăgostit, dar că preferă să ţină ascunsă identitatea iubitei sale.


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite