Romeo Beznea, numire importantă de către Organizaţia Internaţională de Karate kyokushinkaikan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Beznea. FOTO: Facebook
Romeo Beznea. FOTO: Facebook

Sportivul român a fost numit Honbu Direct Dojo Operator şi va administra o filială românească a IKO Kyokushinkaikan.

Organizaţia Internaţională de Karate kyokushinkaikan a anunţat numirea lui Romeo Beznea printr-un comunicat oficial.

„Întrucât a contribuit semnificativ la scopurile organizaţiei Internaţionale de Karate (IKO) Kyokushinkaikan, a dovedit o mare abilitate de conducere şi s-a străduit să menţină filozofia care stă la baza organizaţiei noastre, în concordanţă cu regulamentul IKO, Honbu IKO îl numeşte prin prezenta pe susnumitul Romeo Beznea în postul de Honbu Direct Dojo Operator şi îl autorizează să administreze o filială oficială a IKO kyokushinkaikan în România“, scrie în comunicatul forului.

Încântat de această numire, Romeo Beznea şi-a expus obiectivele, potrivit prosport.ro. „Sunt practicant de kyokushin (disciplină sportivă de contact din artele marţiale) şi mă bucur să vă aduc la cunoştinţă că am fost autorizat pentru postul de Honbu Direct Dojo Operator. Voi administra o filială oficială a IKO kyokushinkaikan în România. Decizia a fost luată în data de 5 Aprilie 2021. Am primit informarea odată cu completarea de pe site-ul Kyokushin, însă diploma a ajuns după aproape o lună prin curier, în România la Bucureşti. În această perioadă, am trecut cu bucurie emoţiile Sărbătorilor Pascale, fiind onorat împreună cu familia sportivilor care practică Kyokushin, să-mi încep noua misiune prin poziţia ce mi-a fost încredinţată. Îmi doresc ca performanţa Kyokushin şi artele marţiale, să aducă un plus de valoare la nivelul mult aşteptat pe plan internaţional“, a spus Romeo Beznea.

Potrivit sursei citate, după această mutare, filiala românească a IKO kyokushinkaikan a ţinut să transmită că structura organizatorică s-a schimbat, urmând filosofia sportului şi a fost impusă o nouă misiune, rezumată în cinci puncte:

1. Alinierea la valorile mondiale ale artelor marţiale;

2. Disciplinarea instructorilor care să cunoască şi să respecte linia metodologică a tehnicilor de karate Kyokushin;

3. Însuşirea spiritului Kyokushin şi a valorilor reprezentate de Kyokushinkai;

4. Dezvoltarea unor acţiuni cu caracter proactiv la nivelul fiecărui DOJO (sală);

5. Promovarea sportivilor de elită care au rezultate remarcabile în plan naţional şi internaţional.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite