Românul care l-a lansat pe Ronaldo dezvăluie: „Cristiano poate marca în fiecare an între 60 şi 80 de goluri”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni şi Ferguson i-au influenţat cariera lui Ronaldo
Boloni şi Ferguson i-au influenţat cariera lui Ronaldo

Balonul de aur câştigator. Cristiano Ronaldo a câştigat pentru a treia oară în cariera sa Balonul de Aur, devansându-i de data aceasta, pe Leo Messi şi Manuel Neuer.

Ladislau Boloni, tehnicianul român care l-a lansat pe Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona, a salutat succesul fostul său elev, castigator al Balonului de aur, pe care îl vede cel mai bun fotbalist al lumii. 

„Sunt bucuros, îl felicit! Mă consider norocos că am putut să lucrez cu el şi am putut să-l ajut într-un fel. Cristiano Ronaldo a meritat din plin acest titlu. În fiecare an e capabil să marcheze între 60-80 de goluri.În acelaşi timp a câştigat mai toate competiţiile şi a doborât recorduri unul după altul. A jucat foarte bine meciul retur dintre Bayern şi Real, în care a marcat două goluri. În acel meci Ronaldo a demnostrat de ce e mai valoros decât Neuer.Ronaldo a fost de la bun început un jucător care îşi dorea să progreseze cât se poate de repede, avea calităţi tehnice şi psihologice" - a spus Ladislau Boloni pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite