Românii s-au speriat de căldură, nemţii s-au adaptat: Decizie luată de selecţionerul Germaniei înaintea meciului de joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoichiţă a calificat drept „criminală“ decizia UEFA, care a programat semifinala Germania U-21 – România U-21 de la ora 18.00, ora locală, când vor fi peste 40 de grade Celsius la Bologna. Nemţii, în schimb, au luat măsuri pentru a se descurca mai uşor.

Potrivit prognozelor meteo, România U-21 – Germania U-21 se va juca, joi, la Bologna, la peste 40 de grade Celsius! 

Pentru a-şi obişnui elevii cu căldură şi pentru a-i feri de răceală din cauza temperaturilor scăzute din camere, selecţionerul Stefan Kuntz a luat o decizie inedită: a ordonat ca aparatele de aer condiţionat din camerele jucătorilor săi să fie stinse!

„Ne-am consultat cu staff-ul medical şi am ajuns la concluzia că e chiar o idee bună să le oprim aerul condiţionat. Am avut experienţe neplăcute în trecut, când jucătorii au răcit din cauza temperaturilor prea scăzute”, a spus Kuntz. 

Decizia seleţionerului nu i-a deranjat pe fotbaliştii Germaniei U-21, după cum a mărturisit mijlocaşul Mahmoud Dahoud: „Căldura e chiar plăcută. Pe teren poate fi neplăcută, dar corpul se obişnuieşte. E ca un motor diesel, la început are nevoie de ceva timp, dar apoi merge fără probleme“.

Euro 2019, semifinale, joi

România U-21 – Germania U-21 19.00, TVR 1

Spania U-21 – Franţa U-21 22.00, TVR 1

*Finala e programată pentru duminică, la Udine, de la ora 21.45

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite