Românii sunt printre cei mai norocoşi oameni din Europa: un grec e uimit de potenţialul care există la noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi români sunt convinşi că, din păcate, corupţia continuă să facă ravagii în mai toate domeniile de activitate din ţară. Directorul executiv de la o companie importantă e de altă părere.

Pariurile sportive şi jocurile de noroc s-au prins destul de bine în România, motiv pentru care piaţa a atras mai multe firme importante care activează în acest domeniu.

Printre ele se află şi Winmasters al cărui fondator şi CEO, grecul Thomas Tzokas (46 de ani), a vorbit pentru economica.net despre potenţialul existent în România.

Ce a spus?

„Decizia de a opera aici, în România, face parte din strategia noastră de dezvoltare, conform căreia winmasters e interesată să opereze în pieţele reglementate din Europa. Adevărul e că România e una dintre pieţele care se dezvoltă rapid, iar aici amintesc doar faptul că are cea mai mare creştere economică din UE, de 4,6%. E important de meţionat şi că rata de penetrare sau viteza internetulului, precum şi utilizarea smartphone-urilor sunt printre cele mai mari din Europa. Un alt factor care ne-a determeniat să luăm această decizie e legislaţia în ceea ce priveşte gamblingul online adoptată de România“, a spus Tzokas.

Acesta a dezvăluit că românii sunt foarte inspiraţi, atunci când vorbim despre pariurile sportive.

„Pariorii români au una dintre cele mai mari rate de câştig din Europa. Liga I din România e una competitivă şi foarte curată, faţă de alte campionate din Europa, cu numeroase incidente pe care UEFA le monitorizează îndeaproape. E important să meţionez că, în trecut, ca parte a experienţei mele internaţionale în gaming, UEFA a lucrat împreună cu noi pentru monitorizarea campionatelor din Estul Europei, iar România nu s-a numărat printre ţările care au trezit suspciuni. Totuşi, cred că exsită foarte mult loc de mai bine pentru fotbalul românesc, pentru a redeveni un campionat foarte puternic, însă acest lucru necesită investiţii în infrastructură, astfel încât să puteţi capitaliza talentele locale. O dată ce vă veţi pune în valoare aceste talente, interesul publicului va creşte şi el, la fel şi veniturile cluburilor din România“, a adăugat Tzokas.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite