Romanian Classic Darts Open 2014 - evenimentul de referinţă din lumea dartsului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
darts foto federatiedarts.ro

Pentru prima dată, ţara noastră organizează două Openuri Internaţionale de Darts, o reuşită deosebită după doar şase ani de funcţionare a Federaţiei de Darts din România.

Weekendul 24-26 ianuarie 2014 este unul important pentru amatorii de darts din ţara noastră, întrucât are loc o competiţie de mare anvergură, pe plan intern. Romanian Classic Darts Open se desfăşoară la Hotel Intercontinental şi pune în joc premii în valoare de 5.000 de euro.

Programul se întinde pe trei zile, după cum urmează: vineri va fi warm-up-ul de simplu, feminin şi masculin (19.00), sâmbătă se vor desfăşura competiţia de simplu feminin şi masculin (10.00) şi finalele acestora (17.00) , iar duminică se vor disputa probele de dublu (11.00).

Evenimentul adună peste 200 de participanţi, din 16 ţări europene, fiind inclus în circuitul BDO (British Darts Organisation). Competiţia este cu atât mai atractivă pentru participanţi, având în vedere că pot să adune puncte în contul calificării la Campionatul Mondial de Darts.

darts foto federatiedarts.ro

FOTO federatiedarts.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite