România, zisă şi Absurdistan: cum a devenit „Arena Naţională“ mai sigură, fără să se fi schimbat nimic la ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul n-a mai găzduit un meci de fotbal din octombrie 2015, devenind o minge de ping-pong pentru politicieni. Iar acum, cineva chiar susţine o idee ridicolă.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a explicat aici următoarea etapă la care vom asista, în aşteptarea redeschiderii „Arenei Naţionale“.

Nu se ştie data exactă în care stadionul va fi repus în funcţiune, însă e cert că nu se va schimba nimic la el până în momentul în care va găzdui, din nou, diverse evenimente. Concluzia? Vom avea un stadion mai sigur la care n-am adus nicio îmbunătăţire din octombrie până acum!

Asta a susţinut primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, într-o declaraţie dată pentru Digi Sport. 

„Azi, am depus agrementul care mai lipsea documentaţiei în vederea eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu. Sper ca în câteva zile să primim autorizaţia de securitate la incendiu din partea ISU. Am discutat cu experţii şi, având şi această autorizaţie, s-au redus foarte mult riscurile, iar pentru fiecare eveniment care se va desfăşura pe stadionul Naţional Arena vom lua măsurile conform legii“, a spus Sava.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite