România, zi perfectă la Paris: Buzărnescu e la un meci de tabloul French Open! Ce poate realiza la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

La scurt timp după ce Irina Bara (114 WTA) a ajuns în ultimul tur al calificărilor, performanţa ei a fost atinsă şi de Mihaela Buzărnescu (118 WTA).

French Open e Grand Slam-ul în care româncele se descurcă cel mai bine! 

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) are trei finale aici dintre care una câştigată, în 2018. Iar acum sunt şanse ca, la ediţia din acest an, două sportive tricolore să urce pe tabloul principal, după cele trei tururi din calificări.

Adevărul a scris aici despre lovitura financiară dată, astăzi, de Irina Bara (27 de ani), la Paris. La scurt timp după această reuşită, Mihaela Buzărnescu a triumfat şi ea, în turul II al calificărilor. „Miki“ a trecut, în minimum de seturi, de Susan Bandecchi (190 WTA), scor 6-3, 6-3.

În meciul decisiv pentru intrarea pe tablou, Buzărnescu va întâlni învingătoarea duelului Cabrera (181 WTA) – Bjorklund (150 WTA).

Dacă va trece şi de turul III al calificărilor, Mihaela va reveni pe tabloul unui Grand Slam pentru prima dată după Wimbledon 2021, când a fost eliminată în runda inaugurală. „Miki“ are amintiri plăcute de la Open-ul francez, în condiţiile în care aici a înregistrat cel mai bun rezultat la un turneu major, atingerea optimilor în 2018. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite