România, victorie chinuită cu o echipă cu nume de detergent: câte goluri luaseră adversarii până la amicalul cu tricolorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Turneul de pregătire pe care selecţionata divizionară îl efectuează în Antalya şi-a consumat un nou episod, marţi. Tricolorii convocaţi de Anghel Iordănescu şi-au măsurat forţele cu un adversar de talia celor de la CSMS Iaşi.

După un 0-0 insipid cu Bulgaria, în primul amical din 2015, România s-a chinuit pentru o victorie cu 1-0 cu Sioni Bolnisi, ocupanta locului 14 din 16 în prima ligă din Georgia. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Andrei Dumitraş în minutul 65, cu o lovitură de cap, după un corner bătut de Rusescu. Pe finalul jocului, România ar fi putut majora scorul, însă Keşeru a ratat o ocazie mare (80), iar Rusescu a nimerit bara (83).

Până la amicalul cu România, Sioni Bolnisi mai disputase două meciuri de verificare în 2015, ambele pierdute la scor: 0-7 cu Saburtalo (locul 1 în liga secundă din Georgia) şi 0-3 (locul 2 în prima ligă din Georgia). 

România în amicalul cu Sioni Bolnisi: Bălgrădean - Dumitraş, Nedelcearu, Bejan, Vătăjelu - Anton (Prepeliţă 70), Creţu (Pintilii 46) - V. Lazăr (Bumba 46), Budescu (Fl Tănase 46), Hora (Rusescu 60) - M. Roman (Keşeru 60)

Următorul amical al României, care va marca finalul stagiului din Turcia, e cu Moldova, sâmbătăt, de la ora 17.00 (Digi Sport). 

Ce a spus eroul României?

„A fost un meci de pregătire. A fost cât de cât reuşit, e bine că am câştigat. A fost un meci pe o vreme destul de proastă şi pe un teren cam greu. Pentru mine a fost primul meci. Mă bucur că am marcat, sper să-mi dea încredere lucrul ăsta. E foarte greu să ajung titular, concurenţa e mare“, a declarat Andrei Dumitraş la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite