România – Ungaria 1-1. Reacţiile jucătorilor: Ce-au spus Sânmărtean, Chipciu şi Rusescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusescu a marcat primul său gol în tricoul naţionalei României. FOTO: David Muntean
Rusescu a marcat primul său gol în tricoul naţionalei României. FOTO: David Muntean

Jucătorii naţionalei României au declarat că au controlat meciul cu ungurii şi au criticat modul în care oaspeţii au reuşit să egaleze. Concluzia tricolorilor: „E un rezultat nedrept“.

Sânmărtean, la TVR 1

Am trecut astăzi pe lângă o victorie mare. E trist pentru publicul ăsta minunat care ne-a încurajat permanent, e trist şi pentru noi, deoarece un egal e nemulţumitor, mai ales având în vedere evoluţia din prima repriză. Dar uite că fotbalul îţi să o palmă când de aştepţi mai puţin. Am avut meciul în mână. Este nedrept

Rusescu, la Digi Sport

Am luat un gol dintr-o lovitură liberă inexistentă. Am pierdut două puncte degeaba astăzi. Mergem în Finlanda şi trebuie să câştigăm. Meritam să câştigăm, cel puţin având în vedere prima repriză.

Chipciu, la Digi Sport 

Am avut o primă repriză senzaţională. Am avut cred 70 la sută posesie,  ne-am descurcat extraordinar de bine. Ungurii au fost periculoşi doar la fazele  fixe. În repriza a doua ne-am retras, nu ne-am mai creat ocazii.  Este un egal nemeritat. Ne-am dominat total adversarul.

Fundaşul Dorin Goian, jucător care s-a accidentat la înceoutul partidei şi a fost schimbat cu Gardoş a declara după meciul de sâmbătă seară că regretă accidentarea din meciul cu Ungaria şi este încrezător că naţionala Românniei va merge în Finlanda pentru a se revanşa faţă de acest semieşec.

Din păcate a venit acea accidentare foarte repede. Urmează să merg la Mogoşoaia, să vedem mai exact ce s-a întmplat. Sunt primul care regretă această accidentare, pentru că nu-mi place să ratez astfel de meciuri. Am jucat foarte bine în prima repriză, însă în partea a doua presiunea a crescut şi datorită scorului, noi ne-am retras pentru a crea o echipă compactă, iar ei au reuşit să ne egaleze din fază fixă. Ăsta este fotbalul, nu am reuşit să luăm cele trei puncte, însă vom merge în Finlanda să ne revanşăm faţă de acest semieşec”, a declarat Goian citat de Mediafax.

România şi Ungaria au încheiat la egalitate, scor 1-1, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în runda a doua din preliminariile pentru Euro 2016. După o primă repriză bună, cu un Sânmărtean magistral, în care au marcat în minutul 45, prin Rusescu, tricolorii au făcut pasul înapoi şi au fost penalizaţi de stângul lui Dzsudzsak, dintr-o fază fixă, în minutul 82. 

Citeşte şi 

România – Ungaria 1-1. Un film în două episoade: o repriză de vis, una clasică

România – Ungaria 1-1. Reacţii: Cum a explicat Piţurcă egalul şi ce le-a transmis jucătorilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite