România a terminat pe locul 9 la Euro 2014, iar Neagu trage un semnal de alarmă în privinţa Mondialului din 2015

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că a avut două handbaliste formidabile în echipă, Neagu şi Ungureanu, Tadici n-a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul, o clasare între primele opt.

Cristina Neagu a fost aleasă în echipa ideală a turneului din postura de cel mai bun inter stânga. Prestaţiile sale şi paradele fabuloase ale lui Paula Ungureanu n-au fost însă suficiente pentru ca România să ajungă în semifinalele Euro 2014 sau măcar la meciul pentru locul 5.

„Până la urmă am avut un turneu OK, cu bune şi cu rele. Am avut un sezon în care am crescut foarte mult, e primul în care am reuşit să joc din ianuarie şi până în decembrie, cap-coadă, fără să sufăr o accidentare majoră. Am avut continuitate, iar acest lucru a fost cel mai important, după ce în ultimii ani am evoluat cu jumătăţi de măsură“, a declarat Neagu pentru prosport.ro.

Ea a tras şi un semnal de alarmă în privinţa Serbiei (locul 15 la Euro), adversara tricolorelor în play-off-ul pentru Campionatul Mondial din 2015.

„Serbia e un adversar foarte dificil, a avut şi două finale jucate, acasă, în 2012 şi 2013. Serbia din vara 2015 nu va fi cea de la Euro 2014, cu siguranţă. Va fi un meci de calificare pe viaţă şi pe moarte. Cine vrea să stea acasă?“, a adăugat Neagu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite