România, ţara în care eşti batjocorit în ambulanţă: Au refuzat să ducă un pacient plin de sânge la spital dintr-un motiv aberant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laidouni

Mai e o lună şi ceva până vom intra în anul 2019, însă în România se petrec, în continuare, faze demne de Evul Mediu.

România rămâne o ţară bananieră în ceea ce priveşte sistemul sanitar! Şi, din păcate, nu doar spitale de cinci stele ne lipsesc, ci şi cadre medicale care să aibă bun simţ şi simţul datoriei.

Ultima dovadă e ceea ce s-a întâmplat, duminică seară, la meciul Voluntari – Viitorul din Liga I. În minutul 15, un fotbalist al gazdelor, francezul Aissa Bilal Laidouni şi-a spart buza, a început să sângereze abundent şi a fost nevoie ca el să fie schimbat pentru a ajunge la spital.

Numai că, într-o primă fază, francezul a rămas blocat…în ambulanţă! Concret, medicul a spus că, dacă Laidouni n-are buletinul sau paşaportul la el, nu poate să-l ducă la spital! Nu e clar cum un om aflat în durere, cu faţa plină de sânge, tocmai scos de pe teren, trebuia să aibă actele de identitate la el pentru a putea fi dus la spital!

Cert e că toată această fază jenantă a fost surprinsă de Telekom Sport. Pe imagini se poate auzi şi ce spune medicul de pe Salvare, când află că fotbalistul n-are actele de identitate la el: „N-ai niciun act asupra ta? Hai să facem în felul următor, că el nu e urgenţă, nu moare. Putem să stăm şi mergeţi după meci. Luăm documentul şi mergem la spital. Că n-avem ce să facem, dacă nu-l primeşte fără document, degeaba mergem“.

În tot acest timp, fotbalistul francez îşi ţine falca de durere şi, într-un final, e salvat de o soluţie de compromis: „În telefon, n-are nicio poză de la paşaport, de la buletin? Da? Are? E în regulă atunci“.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMAREA CELOR DE LA TELEKOM SPORT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite