România strigă „hoţii“: acuze dure la adresa arbitrajului cu Norvegia. Ni s-a refuzat un gol care ne-ar fi calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa pregătită de Tomas Ryde a ratat, în mod dramatic, finala Campionatului Mondial, iar după terminarea întâlnirii stafful naţionalei a avut un discurs virulent.

De ce le-a fost frică n-au scăpat! România a tras un semnal de alarmă în privinţa unei delegări suspecte, cu câteva ore înaintea meciului cu Norvegia, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Temerile secundului Costică Buceschi s-au adeverit, iar o fază concretă care dovedeşte că tricolorele au fost dezavantajate s-a petrecut în minutul 51. Arbitrul n-a validat golul înscris de Neagu care ar fi dus scorul la 24-22 în favoarea noastră. Reluările şi capturile au arătat însă că mingea a trecut dincolo de linia porţii! Cum partida s-a terminat 27-27 după expirarea timpului regulamentar, acel gol nevalidat ar fi fost cel al calificării pentru România!

„Mingea trece. Se vede pe reluare, trece sigur. A fost gol. Nu mi se pare greu de văzut. Arbitrul a fost bine poziţionat“, a spus Cristina Vărzaru la Dolce Sport.

Costică Buceschi a fost şi mai vehement, după terminarea partidei: „Am tras un semnal de alarmă, atunci când am aflat cine ne va arbitra. Fetele mi-au zis că puteam juca până mîine dimineaţă şi tot nu câştigam. Am jucat de la egal la egal cu ele. Mergem înainte, mai avem un meci foarte important. Fetele au arătat că avem o echipă bună. Când am eliminat Danemarca, era clar că o să se întâmple ceva. Nu putea să se joace o finală cu sala trei sferturi goală. În repriza a doua am jucat fantastic“.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu, a comentat şi el arbitrajul: „Au fost câteva faze la care am fost dezavantajaţi. O să cer să-mi facă un raport oamenii care analizează“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite