România - Spania: Presa iberică distruge trupa lui Contra. „Marca“, analiză dură: „România? N-a existat!“

România - Spania: Presa iberică distruge trupa lui Contra. „Marca“, analiză dură: „România? N-a existat!“

Sergio Ramos, fluierat la fiecare atingere de balon

Tricolorii au jucat atât de slab în cea mai mare parte a meciului, încât, fără intervenţiile lui Tătăruşanu, am fi asistat la un „măcel“ până la golul lui Andone.

România se va agăţa de finalul reuşit al meciului cu Spania, în speranţa că tricolorii vor prinde un loc calificant la Euro 2020.
 
De partea cealaltă, presa iberică a fost deranjată de faptul că, în ultimele secvenţe ale jocului, o echipă atât de slabă, precum România, a înghesuit Spania în careul propriu, ratând şi două şanse de egalare. După meci, prosport.ro a oferit cele mai importante analize din presa spaniolă.
 
Ce au scris jurnaliştii iberici?
 
*Marca: Echipa lui Robert Moreno n-a dezamăgit. A fost previzibil  cum va juca Spania în faţa unei echipe care a părut că n-a existat. Românii au avut probleme la construcţie, chiar şi atunci când au fost nevoiţi să lege două pase. Busquets a fost impecabil în faţa apărării. Tătăruşanu a fost precum o caracatiţă, care a evitat câteva goluri. Dacă istoria a fost neplăcută, uneori, în faţa adversarilor de astăzi, românii ar trebui să meargă la un psihiatru după acest ultim rezultat. Totuşi, Spania a salvat victoria datorită lui Kepa.
 
*Mundo Deportivo: Spania a ştiut să sufere în faţa României şi merge lansat spre Euro 2020. Echipa lui Robert Moreno şi-a sufocat adversara în prima repriză, iar în final intervenţiile lui Kepa au salvat victoria.
 
*Sport.es: Spania şi-a impus stilul de joc în România şi a obţinut o victorie convingătoare. Echipa ar fi meritat o victorie la un scor mai mare în România, acolo unde nu câştigase niciodată până în această seară.
 
Te-ar putea interesa şi:
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările