România – Spania, ce nu s-a văzut la TV: momentul lui Cruyff, stricat de un netot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelea s-a pozat cu Iker Casillas
Stelea s-a pozat cu Iker Casillas

România a făcut 0-0 cu Spania pe Cluj Arena şi toată lumea a plecat de la stadion cu un sentiment de mulţumire. În afara evenimentelor din teren, meciul a avut însă parte de momente diverse, nu toate foarte plăcute.

În timpul minutului de reculegere în memoria lui Johan Cruyff, un spectator a dorit să-şi consume clipa de glorie strigând ca din gură de şarpe „Cristi, bă Cristi!”, imitând un personaj celebru în lumea virală.

@ Cel mai dificil moment al serii s-a consumat în interiorul tribunei din zona VIP şi a presei, de la etajul cinci al arenei. La panourile de control al unuia dintre lifturi a apărut un scurt circuit, a început să iasă fum puternic şi chiar să apară o mică flacără. Din fericire, pompierii au reuşit să înlăture răspândirea unui potenţial incendiu, iar liftul afectat a fost oprit din funcţiune temporar.

@ Ovidiu Hoban a jucat cu un tricou pe care erau semnăturile tuturor fotbaliştilor de la naţională. “Îl voi dona unei case de copii”, a explicat mijlocaşul.

@ Oficialii Federaţiei Române de Fotbal şi-au primit o porţie de înjurături din partea suporterilor de la “U” Cluj. Răzvan Burleanu a trecut rapid peste aceste scandări: “Fac parte din marja de eroare”.

@ De la naţionala mare, Andrei Ivan şi Florin Tănase au plecat la echipa de tineret, care va juca azi la Mediaş contra Ţării Galilor, meci de la calificare la EURO 2017 (ora 18.00, DigiSport 1).

@ Jandarmii clujeni au scos afară din stadion trei suporteri la meciul amical dintre România şi Spania. Doi dintre ei au aprins torţe, iar cel de-al treilea a intrat în conflict cu stewarzii care asigură paza în incinta stadionului. “Pentru toate trei persoane au fost întocmite acte de sesizare şi au fost conduse la poliţie. Niciuna dintre cele 3 persoane nu este din Cluj, ci din judeţele Neamţ, Mureş şi Tulcea”, a declarat Anda Pop, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite