România – Slovacia, scor 30-26, la turneul de handbal masculin Yellow Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal masculin a României a obţinut duminică, la Winterthur, singura victorie din cadrul turneului Yellow Cup, în faţa Slovaciei, cu scorul de 30-26.

Pentru echipa antrenată de Xavi Pascual şi Eliodor Voica a fost ultimul meci la turneul amical din Elveţia, unde anterior a cedat în faţa Braziliei, cu 24-25 (13-13) şi a formaţiei gazdă, scor 19-25 (10-14).

În cursul serii, Brazilia şi Elveţia vor disputa în ultima partidă a turneului câştigarea trofeului. În 3 ianuarie, naţionala României a pierdut un alt amical, cu campioana europeană en-titre, Germania, la Krefeld, scor 21-30 (9-17), iar în luna decembrie, la Barcelona, tricolorii au cedat în faţa vicecampioanei mondiale Qatar, cu scorul de 18-30 (9-17). 

Astfel, naţionala României încheie partidele amicale disputate în ultimele aproape trei săptămâni cu un bilanţ de o victorie şi patru înfrângeri.

Xavi Pascual a părut să nu pună accentul pe rezultate, ci mai degrabă pe testarea mai multor formule de echipă, relatează News.ro. După Yellow Cup, antrenorul iberic va testa alţi jucători din Liga Naţională în cadrul unui stagiu în ţară, programat între 9-13 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite