România şi-a aflat adversara, în ultima şansă de calificare la EURO 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi-a aflat adversara din play-off-ul Ligii Naţiunilor, ultima şansă pentru ca ţara noastră să se califice la EURO 2020.

De ce Islanda nu poate găzdui meciul cu România

După ce au ratat calificarea directă la EURO 2020, „tricolorii” îşi joacă ultima şansă, cel din barajul Ligii Naţiunilor. Aşadar, România se va duela cu Islanda, meciul urmând să fie într-o singură manşă, pe terenul adversarilor, pe 26 martie 2020. 

Prezentarea adversarului României: cine poate pune probleme naţionalei noastre, în drumul spre EURO 2020

De remarcat că reprezentativa Islandei parcurge, probabil, cele mai bune momente din istoria sa: la EURO 2016 a reuşit să evolueze până în sferturile de finală, în vreme ce la CM 2018 s-a oprit în faza grupelor. În preliminariile pentru EURO 2020, Islanda a încheiat pe a treia poziţie, într-o grupă din care s-au calificat Franţa şi Turcia. 

Presa nordică prefaţează duelul Islanda - România, „ultimul tren” al ţării noastre

Dacă va câştiga duelul cu Islanda, România va întâlni în finala barajului Ungaria sau Bulgaria. Ultimul act al barajului este programat pe 30 martie 2020 şi va avea loc, de asemenea, în deplasare. Apoi, dacă ţara noastră va ajunge la EURO 2020, va fi repartizată în Grupa C, alături de Olanda, Ucraina şi o echipă care va fi stabilită, după tragerea la sorţi, de pe 30 noiembrie.

Reacţia lui Anghel Iordănescu, după aflarea adversarului României, din ultima ocazie de a merge la EURO 2020

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite