România se scufundă, Hagi pregăteşte soluţia salvării: „O să vedeţi în cartea mea! Românul e egal cu brazilianul!“

România se scufundă, Hagi pregăteşte soluţia salvării: „O să vedeţi în cartea mea! Românul e egal cu brazilianul!“

După opt meciuri din preliminariile Euro 2020, România a învins doar Feroe şi Malta. Hagi e convins însă că ne putem bate, de la egal la egal, cu forţele fotbalistice ale lumii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi rezultatele din ultimii ani vorbesc de la sine, Gheorghe Hagi rămâne de părere că fotbalul românesc are resursele necesare pentru a fi performant. 

„România, la nivel de naţională, se poate bate cu oricine. Românul e egal cu brazilianul, americanul, spaniolul, neamţul. Avem talent cu nemiluita, dar nu ştim să-l selectăm. Istoria îmi arată că putem construi echipe pe ADN-ul românilor. Pentru a avea succes trebuie să ai o strategie la nivel naţional care să aibă 3 «T»: timp, tineri, talentaţi. Prima dată, să construim jucători, să-i formăm, să-i creştem cum au făcut belgienii, spaniolii, englezii, francezii. Noi de ce nu? De ce să nu facem şi noi? Succesul se construieşte! O să vedeţi în cartea mea, o să citiţi cum am construit succesul“, a spus Hagi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: