România scapă de Contra: Declaraţia prin care a indicat care va fi ultimul său meci la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra, zis şi „Guriţă“, a dat din gura despre calificare, de-a lungul acestor preliminarii, până a ratat acest obiectiv cu brio.

Cosmin Contra s-a lăudat cu invincibilitatea sa pe banca naţionalei în Liga Naţiunilor, o competiţie care nu contează pentru granzii Europei. Când au început meciurile pe puncte, pe viaţă şi pe moarte, în preliminariile Euro 2020, Contra a bătut doar Malta şi Feroe!

Apărut la microfonul Pro X, după meciul jalnic cu Suedia, selecţionerul şi-a expus gândurile şi a explicat de ce a pierdut naţionala.

Ce a spus Cosmin Contra?

*Din păcate, astăzi n-am putut să câştigăm, pentru că am avut în faţă o echipă mai bună. Cred că e cel mai slab meci din mandatul meu.

*Eu sunt la dispoziţia federaţiei. Contractul meu expiră în decembrie şi mai am un meci luni, în Spania. După aceea, vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, contractul meu expiră imediat după acest meci cu Spania. Avem şanse să ne calificăm, trebuie să credem în şansa noastră. E normal să fie nemulţumire generală.

*Când pierzi, cum am pierdut astăzi, orice părere trebuie respectată şi n-am ce să comentez. Dacă Şumudică e de părere că nu m-am informat e treaba lui.

*Ne-a bătut o echipă mai bună. Ei au practicat un joc foarte simplu, au alergat mai mult ca noi, în timp ce noi am comis câteva greşeli individuale importante.

Grupa F

Vineri

Norvegia - Feroe 4-0

România - Suedia 0-2

Spania - Malta 7-0

Clasament 

1. Spania                9    7    2    0    26-5    23

2. Suedia                9    5    3    1    20-9    18

3. România             9    4    2    3    17-10    14
4. Norvegia             9    3    5    1    17-10    14

5. Insulele Feroe     9    1    0    8    4-27    3
6. Malta                   9    1    0    8    2-25    3
 

Ultima etapă (luni):

Malta – Norvegia

Spania – România

Suedia – Feroe 

(toate de la ora 21.45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite