România s-a făcut de râs în Europa: ce a „reuşit“ echipa lui Hagi, joi seara, pe lângă încă o eliminare prematură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB şi Viitorul au încasat miercuri şi joi nouă goluri în două partide cu Sporting Lisabona, respectiv Salzburg. Totuşi, eşecul suferit de trupa „Regelui“ iese în evidenţă mai mult decât cel al roş-albaştrilor.

Iar asta pentru că, după terminarea „dublelor“ din play-off-ul Ligii Europa, acolo unde a evoluat şi Viitorul, se vede o statistică teribilă: campioana României a fost învinsă cu 7-1 în două partide de Salzburg, campioana Austriei.

E a doua cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în play-off-ul Ligii Europa. Doar macedonenii de la FK Shkendija au părăsit Liga Europa cu un scor mai drastic la general: 0-7. Totuşi, ei au scuza că au întâlnit o forţă a fotbalului european, AC Milan.

Nici FCSB n-a reuşit să păstreze o diferenţă respectabilă de scor în „dubla“ din play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting Lisabona. Echipa pregătită de Dică a fost învinsă cu 1-5 la general după cele două meciuri. Doar că, spre norocul ei, au fost formaţii care s-au făcut şi mai mult de ruşine. Nice a fost zdrobită de Napoli cu 4-0, iar Astana - Celtic a fost 4-8 după tur-retur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite