România riscă să plătească din cauza unor descreieraţi: Ce poate păţi naţionala după spectacolul grotesc al huliganilor în Malta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Huligan

Naţionala României are mai multe probleme sportive în aceste preliminarii, începând cu o apărare şvaiţer şi continuând cu un joc, per ansamblu, modest. La ele se adaugă, din păcate, şi una creată de nişte oameni cu un comportament grobian.

În ultimii ani, naţionala României a avut de suferit din ce în ce mai mult din cauza huliganilor! Fie că s-au bătut ca nişte sălbatici în tribune, fie că s-au remarcat prin scandări xenofobe, din cauza acestor golani au plătit şi suporterii de rând, cu un comportament decent.

De altfel, în 2018, România a avut două meciuri pe teren propriu cu porţile închise! A fost un 0-0 pe „Ilie Oană“ din Ploieşti cu Muntenegru în Liga Naţiunilor şi un 3-0 cu Lituania pe acelaşi stadion, în aceeaşi competiţie.

Acum, din păcate, istoria se poate repeta, iar de această dată, în preliminariile Euro 2020 şi în nişte partide cruciale cu Spania, Suedia sau Norvegia!

Asta deoarece, luni seara, printre cei peste 1.000 de români care au încurajat naţionala în deplasarea din Malta s-au aflat şi nişte huligani. Deşi partida era între România şi Malta, în cea mai mare parte a jocului, aceşti descreieraţi au fost preocupaţi să scandeze împotriva...Ungariei!

Având în vedere că, potrivit regulamentului, observatorul UEFA cere ca scandările din tribune să-i fie traduse, sunt şanse mari ca forul european să dicteze încă o suspendare a terenului propriu împotriva României!

Următoarele partide pe care tricolorii le vor disputa acasă sunt:

*5 septembrie: România - Spania

*8 septembrie: România - Malta

*15 octombrie: România - Norvegia

*15 noiembrie: România - Suedia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite