România, refuzată pe bandă: Dan Petrescu rămâne la Cluj! Cine e favorit să fie numit selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj
Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj

După ce Gheorghe Hagi (Farul Constanţa) şi Răzvan Lucescu (PAOK Salonic) au declinat propunerile Federaţiei Române de Fotbal (FRF), forul condus de Răzvan Burleanu a mai primit un răspuns nefavorabil din partea celui de-al treilea candidat pentru funcţia de selecţioner.

Aproape două săptămâni a aşteptat FRF pentru a afla un răspuns din partea lui Dan Petrescu (53 de ani). Iar acesta a venit, astăzi, prin intermediul patronului de la CFR Cluj, Neluţu Varga.

Acesta, încântat că echipa a încheiat anul pe primul loc în Liga I, la 10 puncte de FCSB, ocupanta locului 2, a anunţat că „Bursucul“ îşi va continua al treilea mandat la formaţia din Gruia. „Am discutat. Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj“, a spus Varga pentru PlaySport. În următoarele ore, va apărea, aproape sigur, şi o reacţie oficială din partea FRF.

Aşadar, după ce au eşuat în a bate palma cu Hagi, Lucescu jr şi Dan Petrescu, şefii de la „Casa Fotbalului“ se vor orienta, în sfârşit, spre Adrian Mutu (42 de ani). Care e şi liber de contract, după despărţirea de „U“ Craiova.

„Adevărul“ a scris, inclusiv astăzi, că Mutu e în pole-position pentru a deveni noul selecţioner al României, după plecarea lui Mirel Rădoi, la finalul lunii noiembrie.

400.000 de euro e clauza de reziliere din contractul lui Dan Petrescu cu CFR Cluj. Federaţia a anunţat că nu va achita o astfel de clauză pentru niciun antrenor.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite