România a ratat a doua semifinalistă la Miami Open: Niculescu şi Olaru, eliminate. Cu câţi bani s-au ales

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Simona Halep a ajuns în careul de aşi în proba de simplu, Monica Niculescu şi partenera ei, Abigail Spears, au ratat această performanţă, la dublu, după o partidă decisă în super tiebreak. Nici Raluca Olaru şi colega ei, croata Darija Jurak, nu s-au descurcat mai bine.

Un dublu experiment, format din două jucătoare mature, Monica Niculescu (31 de ani) şi Abigail Spears (37 de ani), a cedat, în final, după trei meciuri destul de solicitante în proba de dublu, la Miami Open.

Perechea româno-americană a stat peste 90 de minute pe teren în victoria din optimi, cu cuplul Halep - Goerges şi, revenită în competiţie după 24 de ore, n-a mai făcut faţă unui alt meci care a ajuns în decisiv.

Niculescu şi Spears au pierdut primul set cu 3-6, l-au luat pe al doilea la tiebreak, dar apoi au cedat în super tiebreak, cu 6-10. Partida a durat o oră şi 44 de minute.

Pentru calificarea până în sferturile de la Miami Open, Niculescu şi Spears vor primi 57.000 de dolari şi 215 puncte în clasamentul de dublu.

Tot în sferturile de la Miami Open, la dublu, perechea formată din Raluca Olaru şi Darija Jurak a fost învinsă de cea formată din Azarenka şi Barty, scor 1-6, 3-6.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite