România, preocupată de ce mănâncă David Popovici şi cam atât: De ce avem tot mai mulţi obezi

România, preocupată de ce mănâncă David Popovici şi cam atât: De ce avem tot mai mulţi obezi

Aparent, în România sunt milioane de iubitori ai sportului. Din păcate, vorbim despre oameni care s-au obişnuit să se uite la alţii cum fac sport. Iar pandemia a agravat situaţia!

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele zile, oamenii au dorit să ştie cât mai multe amănunte despre viaţa şi obiceiurile lui David Popovici. Şi un material viralizat a fost cel realizat de colegii de la scoala9.ro, publicat anul trecut, când David şi tatăl său, Mihai, le-au vorbit celor mici despre ce mănâncă înotătorul înainte şi după antrenamente. 
 
„Dimineaţă, David mănâncă un iaurt mare amestecat cu banane, chia, miere şi fulgi de ovăz“, a spus tatăl sportivului. Completat chiar de David: „Pun în iaurt şi migdale şi curmale“. Continuarea a venit tot din partea lui Mihai Popovici: „Vă mai dau un pont. După antrenament, cam de şase ani, David bea o combinaţie de lapte, miere şi scorţişoară. Uneori, lapte, miere şi cacao“. În plus, puştiul a înlocuit pâinea albă cu cea integrală, iar la cârnaţi, prăjeli şi junk-food a renunţat de tot. 
 
Dincolo de ce mănâncă însă, Popovici depune un efort uriaş la antrenamente. Aviz celor care n-au niciodată timp pentru mişcare. Vorbim, de fapt, despre cei mai mulţi oameni pentru care sportul nu contează şi care, din păcate, transmit această mentalitate greşită şi celor mici. Iar în ultimii doi ani, situaţia s-a şi înrăutăţit. Pentru că, începând din martie 2020, strigând „Stăm acasă, salvăm vieţi!“, mulţi oameni au renunţat defintiv la sport. Aşa că până să fim curioşi ce mănâncă David Popovici, poate ar fi bine să facem mişcare, căci fără ea degeaba ne interesează meniul unui campion care munceşte pe rupte la antrenamente.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările