România pregăteşte supriza pentru Rusia: Cum s-a gândit Martin Ambros să contracareze absenţa Cristinei Neagu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martin Ambros
Martin Ambros

România şi Rusia se vor înfrunta, vineri (ora 18.30, TVR 1), în prima semifinală a Campionatului European. Franţa şi Olanda vor juca apoi, de la ora 22.00, în cealaltă semifinală.

Mulţi au crezut că, adusă de urgenţă la Paris, Bianca Bazaliu va şi juca, în mod automat, în locul Cristinei Neagu. 

Ce-i drept, această variantă are şi o logică. Bazaliu evoluează pe acelaşi post ca şi Neagu, fiind chiar rezerva acesteia la CSM Bucureşti. Totuşi, sunt şi specialişti care sunt de părere că Martin Ambros nu va arunca direct într-o semifinală de Campionat European o jucătoare care, până acum două zile, urmărea meciurile României la televizor. Astfel, sunt şanse mari ca Bazaliu să înceapă pe bancă şi să fie folosită doar câteva minute.

În aceste condiţii, dacă nu va prefera opţiunea Bazaliu, Martin Ambros are o variantă-surpriză. El ia în calcul să folosească în ofensivă tridentul format din Buceschi – Laslo – Geiger. De altfel, Buceschi a făcut un Euro 2018 impresionant, fiind a treia marcatoare a turneului în acest moment cu 40 de goluri. În cazul în care tridentul Buceschi - Laslo - Geiger nu va da randament, o altă variantă pentru ofensivă poate fi introducerea Ana Mariei Drăguţ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite