România pierde primul jucător pentru meciurile cu Spania şi cu Malta: Convocare de urgenţă făcută de Contra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul a primit o veste proastă după partida dintre Voluntari şi CS U Craiova, scor 1-2, iar temerile sale au fost confirmate, astăzi diminieaţă.

Mai sunt cinci zile până la marele meci cu Spania (5 septembrie, Arena Naţională, ora 21.45) din preliminariile Euro 2020 şi, din păcate, unul dintre fotbaliştii convocaţi de selecţionerul Cosmin Contra a aflat că va rata atât întâlnirea cu formaţia iberică, cât şi pe cea cu Malta (8 septembrie, Ploieşti, ora 19.00).

Potrivit frf.ro, Florin Ştefan (23 ani), jucătorul celor de la Sepsi , se alătură echipei naţionale! Şi devine al şaptelea fotbalist din lotul Euro U21 prezent la turneul final din această vară pe care se bazează Cosmin Contra pentru Spania şi Malta, alături de Ionuţ Radu, George Puşcaş, Ianis Hagi, Adrian Rus Ionuţ Nedelcearu şi Alexandru Cicâldău. Totodată, al treilea jucător de la această acţiune convocat în premieră, după Adrian Păun şi Mihai Bordeianu (ambii CFR Cluj).

Convocarea de ultimă oră vine în contextul faptului că Nicuşor Bancu, jucător convocat iniţial, a suferit o leziune musculară la nivelul coapsei stângi în partida disputată aseară de Universitatea Craiova şi, în urma investigaţiilor medicale de astăzi, s-a concluzionat că nu va fi apt pentru meciurile echipei naţionale din aceste zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite