România, perspective sumbre: Un fost internaţional a vorbit despre şansele tricolorilor în preliminariile Euro 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajunsă în urna a 4-a a tragerii la sorţi, România a nimerit în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. Doar primele două locuri ajung la turneul final.

Programul naţionalei în preliminarii a fost comentat la Telekom Sport de Basarab Panduru. 

 „Eu, dacă aş fi putut alege, mi-aş fi dorit primul meci acasă cu Suedia şi ultimul meci, tot acasă, cu Spania. Aşa, dacă Spania e calificată, ai o şansă acolo, altfel, nu prea ai nicio şansă. Eu zic că Spania e pe primul loc, Suedia pe locul doi, iar acum te baţi cu Norvegia. Dacă erai în urna a treia la tragerea la sorţi, nu mai aveai Norvegia, aveai ceva din urna a patra, era altceva. Acum, ai două echipe cu care te baţi pentru locul secund“, a spus fostul internaţional. 

Într-o intervenţie la Digi Sport, Gică Popescu a avut o analiză dură, dar realistă: „Avem şansa a doua. Eu cred că Spania are prima şansă, iar noi ne batem cu Norvegia şi cu Suedia pentru locul 2. Ca să ajungem la turneul final trebuie să câştigăm cu adversari cum ar Suedia sau Norvegia. Nu câştigi, stai acasă! Noi suntem în a patra urnă valorică, ce vreţi? Cu cine să cădem? Cât timp eşti în a patra urnă valorică, e greu să ai adversari slabi. Dacă vrem să ne calificăm, din punct de vedere al fotbalului trebuie să producem mai mult. Trebuie să ne raportăm la jucătorii pe care Contra îi are la dispoziţie“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite