România oftează după eliminarea suferită de Halep: Ce şansă s-a ratat după încă un turneu slab pentru Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (5 WTA) a reuşit, în ultimele două sezoane, să joace la capacitate maximă doar până în luna septembrie. Din păcate, constănţeanca a cedat apoi din punct de vedere fizic.

Simona Halep a repetat evoluţiile slabe de la Wuhan Open şi China Open şi, la fel ca în 2018, a ajuns în China cu probleme medicale evidente.

Mulţi au sperat să vadă un meci între Simona Halep şi Bianca Andreescu, mai întâi, la US Open, iar apoi la China Open, în condiţiile în care canadianca a lipsit de la Wuhan, luându-şi o pauză mai lungă după triumful la Flushing Meadows.

La Beijing, Halep şi Andreescu aveau şansa unei întâlniri în semifinale. Din păcate pentru iubitorii tenisului din România, acest meci nu va mai avea loc, după ce „Simo“ a fost învinsă, astăzi, în turul II.

Andreescu îşi continuă, în schimb, parcursul la China Open, urmând să se dueleze, marţi, în turul II, cu Mertens (17 WTA).

De acum încolo, singurul turneu din acest an în care Halep şi Andreescu se pot înfrunta e cel de la Shenzhen (27 octombrie – 3 noiembrie). 

La Turneul Campioanelor, Simona obţinuse deja calificarea de duminică, în timp ce Bianca şi-a asigurat prezenţa la Shenzhen, după succesul obţinut, astăzi, în turul I de la China Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite