România - Norvegia poate stabili un record mondial. Număr incredibil de copii înscrişi să vadă meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spectatori handbal romania FOTO facebook

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, câţi  copii şi însoţitori s-au înscris pentru a asista la partida România – Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

"Cu 4 ore înaintea termenului de înscriere pentru bilete gratuite la România - Norvegia, avem 26.414 copii sub 14 ani şi însoţitori înscrişi pentru a sustine tricolorii pe stadion! Echipa Naţională şi Federaţia Româna de Fotbal mulţumesc tuturor copiilor, profesorilor şi antrenorilor care au impresionat Europa cu pasiunea lor!", a anunţat FRF.

Recordul all-time de spectatori legat de un meci sub egida UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000 de fani şi fost înregistrat de luna trecută, la jocul Partizan Belgrad – AZ Alkmaar, din Liga Europa.

Naţionala României a fost sancţionată de UEFA să dispute un meci fără spectatori, din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federaţia fiind amendată şi cu 83.000 de euro.

Chiar dacă Arena Naţională nu va putea primi suporteri la meciul cu Norvegia, FRF se foloseşte de o portiţă în regulamentul UEFA, care permite accesul copiilor pe stadion. Astfel, la partida din 15 octombrie, de la ora 21:45, au voie să asiste doar copii însoţiţi de profesorii lor sau de antrenori.

Termenul limită de înscriere pentru acces gratuit la partidă a fost miercuri, 9 octombrie, la miezul nopţii, toţi solicitanţii urmând să primească biletele pe mail, în data de 10 octombrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite