România, misiune uşurată: Vedeta Elveţiei ratează meciul cu Halep şi colegele ei din Fed Cup. Ce a păţit

România, misiune uşurată: Vedeta Elveţiei ratează meciul cu Halep şi colegele ei din Fed Cup. Ce a păţit

La 21 şi 22 aprilie, România şi Elveţia se vor duela, la Cluj, învingătoarea urmând a promova în Grupa Mondială, adică în elita tenisului feminin la nivelul echipelor de Fed Cup.

Ştiri pe aceeaşi temă

România porneşte cu prima şansă în confruntarea cu Elveţia, în condiţiile în care în Top 100 WTA sunt şase românce, iar Elveţia n-are decât două sportive în această zonă a clasamentului.

Vorbim despre Timea Bacsinszky (46 WTA) şi Belinda Bencici (71 WTA). Ultima va lipsi de pe teren în duelul cu România, după cum a informat Telekom Sport, citând publicaţia elveţiană „Aargaue Zeitung“. Bencici a explicat că o problemă medical[ o va scoate din circuit pentru câteva săptămâni.

„Piciorul meu nu e deloc bine. Mă plimb în cârje, cu greu pot merge, e foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Problema e la al treilea deget de la piciorul drept. Nu e o fractură de stres, aşa cum mulţi au scris. Există lichid în jurul osului şi e foarte dureros. Deci nu pot să fac nimic şi trebuie să fiu răbdătoare. Cred că trebuie să fac o pauză de patru până la şase săptămâni. Depinde de cât de gravă e durerea. E clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat următoarele turnee“, a spus Bencici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările