Articol publicitar

România, meci de foc cu Armenia: Îi mai batem o dată?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
romania armenia sport

Echipa naţională de fotbal a României va juca diseară un meci pe muchie de cuţit cu Armenia, în preliminariile CM 2018. Deşi sună ciudat, partida este importantă în campania de calificare, având însă implicaţii şi în viitorul apropiat.

Pariuri şi cote pentru meciul România - Armenia, în preliminariile CM 2018 (01.09.2017, ora 21.45)

Aflată pe locul al patrulea în Grupa E, cu doar 6 puncte din 6 etape, România încă mai speră matematic la locul al doilea, cel care ar putea asigura o poziţie în barajul pentru Cupa Mondială 2018. Pentru poziţia secundă ne luptăm cu Muntenegru şi Danemarca, ambele cu câte 10 puncte fiecare. De aceea, tricolorii trebuie să învingă Armenia şi în acelaşi timp speră ca Muntenegru şi Danemarca să facă diseară un pas greşit cu Kazahstan şi respectiv Polonia.

Meciul România - Armenia are pe Betano peste 230 de tipuri de pariuri şi peste 1.400 de pronosticuri posibile! În plus, Betano oferă acest meci cu cote Marjă 0% - cele care asigură câştiguri maxime pentru pariori.

Formulă ofensivă

Selecţionerul României, Christoph Daum, a anunţat deja că va juca totul pe cartea atacului, diseară. De altfel, singura victorie a României din actuala campanie de calificare a venit pe terenul Armeniei, cu 5-0. Tricolorii au marcat 5 din cele 7 goluri din actuala campanie contra Armeniei!

Pentru partida din această seară, neamţul ar putea folosi următorul 11: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Toşca, Ganea (Filip) - Pintilii, Stanciu - Chipciu, Băluţă (Maxim), Stancu - Andone.

Tricolorii sunt favoriţi în acest meci şi au o cotă atractivă pentru victorie, 1,47 pe Betano.

Presiune pe selecţioner

De altfel, Daum pare obligat să câştige atât diseară, cât şi în meciul de pe 4 septembrie cu Muntenegru. Dacă nu va obţine cele şase puncte din aceste partide, germanul ar putea fi demis şi înlocuit cu Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo. „Guriţă” poate pleca uşor de la Dinamo, o echipă la care oricum nu mai doreşte să rămână mult timp.

Click pentru toate meciurile din preliminariile CM 2018

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite