România se luptă şi pentru Cristina Neagu: Ce au făcut fetele după accidentarea teribilă suferită de liderul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Cristina Neagu (30 de ani) a trăit un coşmar în ultimele ore, aflând că va reveni pe teren abia în toamna anului 2019.

Devastate de accidentarea suferită de Cristina Neagu, o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, fetele de la echipa naţională nici nu s-au apucat să se bucure de calificarea în semifinalele Campionatului European.

Deja se spune că şansele României pentru meciul din semifinale cu Rusia au scăzut considerabil, în absenţa Cristinei. Totuşi, într-o intervenţie la Digi Sport, team-managerul echipei naţionale, Nicoleta Alexandrescu, a afirmat că accidentarea suferită de Neagu a unit şi mai mult echipa, fetele fiind decise să joace, vineri (ora 18.30, TVR 1), şi pentru Cristina.

Ce a spus Nicoleta Alexandrescu?

*Da, Cristina are ruptură a ligamentelor încrucişate. Staff-ul medical va lua o decizie, alături de Cristina şi vom vedea ce se va întâmpla. 

*Cristina va rămâne alături de noi, e căpitanul echipei şi e normal să rămână. Fetele vor lupta şi prezenţa Cristinei e foarte importantă pentru fete. 

*Accidentarea a fost un şoc. Fetele s-au adunat, au vorbit foarte mult, aseară, împreună cu Cristina, ceea ce e foarte bine. 

*Azi e o zi de deplasare (n.r. – echipa pleacă de la Nancy la Paris), va fi destul de multă agitaţie. Abia după prânz ne vom putea linişti puţin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite