România - Grecia /Anghel Iordănescu a explicat de ce crede că Grecia este cea mai bună echipă din grupă

România - Grecia /Anghel Iordănescu a explicat de ce crede că Grecia este cea mai bună echipă din grupă

Anghel Iordănescu

România va întîlni Grecia, luni, de la ora 21.45, pe Arena Naţională şi o victorie ne poate apropia şi mai mult de Euro 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Generalul” Anghel Iordănescu consideră în continuare că Grecia este cea mai puternică echipă din grupă, în ciuda locului ocupat, şi a ţinut să sublinieze şi ieri acest lucru. “Spun asta pentru că mă gândesc la valoarea individual a fotbaliştilor şi la echipele la care ei joacă. Au peste 20 de fotbalişti la cluburi din străinătate, iar 15 dintre ei vor fi la Bucureşti”, a explicat Iordănescu. Analiza lotului elenilor îi dă dreptate antrenorului, grecii având jucători legitimaţi la Roma (Manolas), Benfica (Samaris şi Mitroglou), Udinese (Karnezis), Dortmund (Sokratis), Leverkrusen (Papadopoulos) ori Verona (Moras). Aceştia au jucat însă şi în celelalte meciuri în care fosta campioană europeană s-a făcut de râs în aceste preliminarii. Iordănescu a menţionat că echipa trebuie să fie atentă şi să nu facă daruri adversarilor, considerând în continuare lupta pentru calificare ca fiind deschisă. “Calificările nu se joacă, ci se obţin”, a punctat el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: