România - Finlanda, azi, ora 20.30. Încălzirea pentru meciul cu Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după meciul fetelor de la HCM Baia Mare, sala Lascăr Pană va găzdui diseară partida dintre naţionalele masculine de handbal ale României şi Finlandei (ora 20.30, DigiSport 1).

Imediat după meciul fetelor de la HCM Baia Mare, sala Lascăr Pană va găzdui în această seară partida dintre naţionalele masculine ale României şi Finlandei (ora 20.30, DigiSport 1). 

Partida contează pentru calificarea la Campionatul Mondial de Handbal din Franţa 2017. Tricolorii sunt pe locul doi în grupa a doua preliminară şi trebuie să învingă azi Finlanda, ceea ce nu ar fi o mare problemă, raportându-ne la meciul disputat miercuri, când tricolorii s-au impus cu 34-21 în faţa aceleaşi echipe.

Marea încercare a naţionalei conduse de Aihan Omer şi Sandu Iacob este să depăşească joi Austria, tot la Baia Mare, şi nu oricum, ci la la o diferenţă mai mare de trei goluri, după care să bată Italia în epilogul grupei. Doar încheiând pe primul loc în grupă, România face pasul spre play-off, un meci de baraj care ne trimite la Mondialul din Franţa 2017.

Clasament:

1.Austria 6p
2.România 4p
3. Italia 2p
4. Finlanda 0p

Mai avem de jucat:
10 ianuarie: România – Finlanda (Baia Mare)
14 ianuarie: România – Austria (Baia Mare)
16 ianuarie: Italia - România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite