România - Finlanda 1-1. Piţurcă se ia de Iordănescu şi se umflă în pene: Unde eram acum fără victoriile mele?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 1-1 cu Finlanda, fostul selecţioner Victor Piţurcă a găsit de cuviinţă să-i reproşeze lui Iordănescu tactica superofensivă.

În directla DolceSport, Victor Piţurcă a identificat greşelile comise de Iordănescu:

"Lumea mă critica în momentul în care băteam Finlanda cu 2-0 la ea acasă că jucăm slab. Acum ne bucurăm pentru 1-1. Ia gîndiţi-vă unde eram dacă nu câştigam în Finlanda! Azi am avut meciul la discreţie. Am experienţă la nivelul ăsta, ştiu ce înseamnă o partidă ca aceasta. A avut o încărcătură extraordinară. Din păcate, nu reuşim să câştigăm de ceva timp.

Probabil staff-ul naţionalei are ideile sale. Nu vreau să vorbesc, pentru că nu îmi place să mă bag în treaba altora, nu vreau să se spună că vorbesc doar pentru că n-am câştigat. Băieţii au dat totul pe teren. Trebuie să îţi cunoşti jucătorii foarte bine şi să ştii când să îi introduci în teren. E foarte important să ştii pe cine şi când să te bazezi. Dacă am egalat, înseamnă că schimbările au fost bune. Am abuzat de centrări în careul lor. N-am înţeles de ce tot aruncam mingi. Asta le-a convenit finlandezilor. Ne-a costat faptul că am început superofensiv. Puteam să pierdem la o mare diferenţă de scor. Asta am văzut eu", a spus Victor Piţurcă la DolceSport.

Am primit o recompensă în această seară, pentru că arbitrul ar fi trebuit să dicteze un penalty împotriva noastră, plus eliminare

Victor Piţurcă, fost selecţioner

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite