România, fascinată de dezastrul de la Dinamo: Eurovision a fost depăşit în audienţe de drama echipei lui Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Nistor, căpitan Dinamo
Dan Nistor, căpitan Dinamo

În general, partidele din Liga I generează un interes destul de mic şi, de-a lungul unui sezon, avem şi meciuri care nu adună nici măcar 10.000 de telespectatori. Duminică seară însă, am avut o excepţie.

Dinamo a jucat, duminică seară, un meci de totul sau nimic cu FC Botoşani. Pentru a evita play-out-ul pentru al doilea sezon la rând, formaţia din „Ştefan cel Mare“ avea nevoie de un succes pe teren propriu.

„Câinii“ au fost însă puşi cu botul pe labe de moldoveni şi, drept urmare, au ratat matematic play-off-ul. Cu două runde înainte de terminarea sezonului regulat, Dinamo e pe 11 cu 28 de puncte. Astfel, distanţa de şapte puncte faţă de locul 6, ocupat acum de FC Botoşani, nu mai poate fi recuperată.

Dezastrul dinamovist a fascinat România şi, potrivit datelor furnizate de paginademedia.ro, duminică seară, mai mulţi oameni s-au uitat la Dinamo – Botoşani decât la Eurovision! Meciul a adunat aproape 400.000 de telespectatori doar la Digi Sport, însă, cu siguranţă, audienţa a fost şi mai mare, în condiţiile în care Telekom Sport şi Look TV au transmis şi ele partida.

Prin comparaţie, la Eurovision, show difuzat de TVR, s-au uitat doar 340.000 de oameni!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite