România fabuloasă: Neagu şi colegele ei au învins campioana mondială din 2013! Meci de infarct la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trofeul Carpaţi s-a încheiat cu o confruntare palpitantă între România, bronzul Mondialului din 2015, şi Brazilia, câştigătoarea CM 2013.

România n-a cucerit Trofeul Carpaţi, însă va merge la Mondialul din Germania (1-17 decembrie) cu un moral mai bun.

Asta deoarece, duminică, în ultima partidă a turneului desfăşurat la Sala Sporturilor din Craiova, trupa pregătită de Martin Ambros a reuşit să câştige în faţa Braziliei, scor 24-23. La pauză, sud-americancele au condus cu 15-13, însă, în partea secundă, cu Neagu în formă şi cu portarul Denisa Dedu având intervenţii salvatoare, România a reuşit să câştige.

Suspansul s-a menţinut până în ultima fază, atunci când Brazilia a avut atacul la 24-23 pentru România. Denisa Dedu a izbutit însă să devieze în bară mingea, iar fanii prezenţi în arenă au explodat de bucurie.

Pentru România au jucat: Dedu, Dumanska – portari; Neagu 8, Szucs, Buceschi 4, Laslo, Tătar 1, Tomescu, Berbece, Zamfirescu, Zamfir-Florianu, Dragut 4, Geiger, Pintea 5, Ardean 2, A. Popa

Tricolorele au fost învinse în prima zi de Polonia (21-27), dar au câştigat în faţa Macedoniei în al doilea meci (31-18).

Trofeul Carpaţi a fost câştigat de Polonia care s-a impus în toate cele trei partide disputate: 27-21 cu România, 29-18 cu Brazilia şi 32-25 cu Macedonia.

România va debuta la Campionatul Mondial la 2 decembrie, într-un meci cu Paraguay.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite