România – Estonia: Atac la baltici cu „Dodel” Tănase şi cu "Motanul" Stancu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În meciul România – Estonia de marţi, ora 21.00, Antena 1, selecţionerul Victor Piţurcă plănuieşte mai multe schimbări faţă de echipa care a bătut Andorra.

România are nevoie să înscrie cel puţin cinci goluri Estoniei, însă sunt şanse destul de mici ca „tricolorii” să-şi găsească brusc această latură ofensivă. Bogdan Stancu, fotbalistul care a ratat două cazii mari în Andorra până să înscrie un gol, rămâne obsesia selecţionerului şi aşre naşse mari să facă parte din atac, alături de Ciprian Marica. Pe benzile terenului, Maxim şi Cristi Tănase sunt numele pe care le propune Piţurcă pentru această partidă.
Cum Chiricheş este suspendat, cu Estonia ar putea intra stelistul Florin Gardoş sau Valerică Găman, de la Astra, un alt preferat al antrenorului român. Tot în apărare, Răzvan Raţ îl va înlocui pe Latovlevici.
De ce face Piţurcă aceste schimbări? Pentru că a avut nevoie de câteva eşecuri ca să-şi dea seama că nu poate să joace cu aceeaşi echipă două partide la rând. A mărturisit chiar el înaintea meciului cu Andorra că „experienţa m-a învăţat că fotbaliştii români nu pot evolula la fel în decurs de câteva zile”. Pe parcursul acestei campanii de calificare, atunci când s-au aflat în faţa unor „duble”, „tricolorii” au jucat decent în primul meci, dar foarte slab în cel de-al doilea.

Cum ar putea arăta România cu Estonia: Lobonţ – Măţel, Gardoş, Goian, Raţ – Bourceanu, Lazăr – Maxim, Stancu, Tănase – Marica.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite