România e cu ochii pe Madrid: Halep, Begu şi Cârstea joacă, astăzi, în turul III. Programul complet

România e cu ochii pe Madrid: Halep, Begu şi Cârstea joacă, astăzi, în turul III. Programul complet

Simona Halep

După trei victorii în trei meciuri de simplu, marţi, fetele vor reveni pe zgură în compania unor adversare mai bine cotate. Cea mai grea misiune se anunţă a fi cea a Irinei Begu.

Organizatorii turneului de la Madrid au anunţat aici programul zilei de miercuri, una care va ţine, din nou, publicul din România cu sufletul la gură.
 
Simona Halep (8 WTA) a fost programată să joace cu Samantha Stosur (26 WTA) în al treilea meci pe Terenul 3. Cele două sportive vor evolua după o partidă de masculin şi una de feminin, ambele la simplu. Cum primul meci va începe de la ora 13.00, ora României, duelul Halep - Stosur va debuta, aproape sigur, după ora 17.00.
 
Tot în al treilea meci al zilei va juca şi Irina Begu (36 WTA), însă pe Terenul 4. Având în vedere că duelul Begu - Bertens (19 WTA) va veni după un meci de simplu la masculin şi unul de simplu la feminin, e de aşteptat ca Irina şi adversara ei să înceapă, de asemenea, după ora 17.00.
 
Imediat după terminarea confruntării Begu - Bertens, tot pe Terenul 4 vor intra Sorana Cârstea (83 WTA) şi Misaki Doi (53 WTA).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: